M E N I G H E T S W E E K E N D

På Solbukta Ungdomssenter (Onsøy/Fredrikstad) (http://solbukta.no/)

7. - 9. september 2018

Velkommen til menighetsweekend!

Som i fjor skal vi tilbake til Solbukta leirsted som ligger flott til ved sjøen. Mulighet for båt-tur og bading, og et stort uteareal til spill og lek

Kjøkkenet er bemannet og vi får alle måltider laget til oss.

Vi skal ha undervisning av Arnfin Løyning og Inger Marie Karterud vil lede lovsang.

Kristian Holten m.fl vil lede barneopplegget.

Søndag blir det familiegudstjeneste

Vi ønsker å bygge fellesskap med vår far i Himmelen og med hverandre.

Vi ønsker fornyelse og inspirasjon. Derfor legger vi opp tilbåde
undervisning, gruppearbeid, lovsang og tilbedelse, lek og moro.

Vi vil ha tid til aktiviteter og til egentid.

Programmet er tilrettelagt for alle aldersgrupper.

Vi vil gjerne at du blir med enten du er ung eller eldre, om du er enslig eller dere er en familie. Hele spekteret og alle aldersgrupper.

Vi vil gjerne at alle som har eller ønsker å ha en tilknytning til Lørenskog Frikirke og være en del av vårt fellesskap blir med på weekend.

Pris: Omtrent som i fjor...

Voksne: 1490,-
Ungdommer (13-18 år): 1100,-
Barn (8-12 år): 800,-
Barn (3-7 år): 400,-
Barn under 3 år: Gratis

Dette dekker alle måltider - hele helgen, overnatting to netter, utvasking m.m. Tillegg for enkeltrom: 300,-  (Skriv i kommentar)

Dersom kostnadene er et hinder for å melde seg på vil vi at du/dere tar kontakt med Asbjørn Aandstad på tlf 952 16 258 så finner vi en løsning.  Det skal være mulig for alle å bli med.

MELD DEG PÅ I DAG!!

Vi gleder oss til å være sammen

med deg på weekend

Årets weekend arrangeres som et kortkurs i samarbeid med Stavern Folkehøyskole og er åpen for alle.