Konsert i klubblokalet

Dekket til selskap bakerst i Storsalen

Lørenskog Frikirke har to lokaler til leie. Storsalen, som er lys og åpen, godt egnet til bespisning av opp til 75 personer og klubblokalet i underetasjen med egen scene og cafébord. Begge lokalene kan fungere som selskapslokaler eller festlokaler.

Adresse: Hogstveien 2, 1479 Kurland

Storsalen er utstyrt med bord og stoler og et nyoppusset kjøkken utstyrt med komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og effektiv kaffetrakter. Det finnes dekketøy til 70 personer. Leietaker må selv sørge for å befare lokalet i forkant av arrangementet dersom man har særskilte krav til dekketøy eller annet kjøkkenutstyr, og ev medbringe dette selv ved behov. Det er romslig garderobe med tre toaletter.
Storsalen er også kirkesal, det er ikke mulig å dele av lokalet.

Klubblokalet i underetasjen har egen scene, profesjonelt lydutstyr og projektor med lerret. Lokalet passer utmerket til enklere servering, konserter, foredrag, bursdager etc. Det er plass til ca. 35 personer hvis man skal sitte. Litt flere med ståplasser. Skal en dekke bord er det plass til ca 25 personer.  I lokalet er det også biljardbord og bordtennisbord. Tre toaletter.

Det er begrenset med parkeringsplass ved kirka. Kun plass til ca 10 biler. Parkering ved Sandbekken Ungdomsskole er mulig.

Priser:

Lokale Inntill
5 timer
En og en halv dag
(Lokalet er er tilgjengelig etter-
middagen før til f.eks. pynting)

Klubblokalet (uten tilgang til kjøkken*) 1000,-  2000,-
 Storsalen (inkl. kjøkken)  1500,-  2500,-
 Alle lokalene  2500,-  4500,-

* Klubblokalet med tilgang til kjøkken har samme pris som Storsalen

Kontaktinformasjon:

Kirsten Einbu